Main Page Sitemap

Top news

This can have a serious psychological effect on a person. Vinny Lingham: 20K bet on BTC NOT hitting 28,000. In the beginning price at 23858 Dollars. Bitcoin price forecast at the end..
Read more
Commodity Futures Trading Commission. Si os ha parecido interesante mi informacin os pido como favor que os registreis en TimeBucks como mis referidos haciendo clic en la imagen de abajo. Es..
Read more
7/24 Yatrm lemleri, banka havalelerinizi mesai sonras gerçekletirebilir ve al sat ilemlerinize devam edebilirsiniz. Fyat (BID hACM (24s. Bir sorunuz veya ihtiyacnz olduunda ksa sürede Müteri Temsilcilerimizle iletiime geçebilirsiniz. Hesap güvenliinizi en..
Read more

Afm verbod op binaire opties


afm verbod op binaire opties

Laat de keuze aan de burger of metalen ophangset forex hij wil blijven traden (bij een goede aanbieder). Als je goed hebt gegokt dan ontvang je bijvoorbeeld voor elke ingelegde euro 80 cent. Ja er de meerderheid van de traders verliest geld op de beurs en dat percentage zal hoger zijn bij binaire opties, maar het is wel degelijk mogelijk om structureel winst te maken. Wij zijn van mening dat het handelen in binaire opties een spannende en leuke ervaring kan zijn maar een ieder dient zich ervan bewust te zijn dat zijn of haar inleg verloren kan gaan. Voorspel je iets niet goed dan ben je je inleg kwijt. Naast binaire opties legt de esma ook de zogeheten contracts for differences (CFD's) aan banden. Reviewed by BN on 04:30 Rating:. Waar ik het wel mee eens ben is dat de esma en AFM aangeven dat er veel boeven tussen de aanbieders van binaire opties zitten. Hierop kun je inzetten op 'ja' of 'nee'.

De AFM is daarom van plan om maatregelen te treffen ten aanzien van de bovengenoemde producten. Ontmoedigt de oplichters (en roeit ze hopelijk uit). AFM bereidt verbod voor op binaire opties en beperkingen aan CFDs in Nederland. Het gebruik van binaire opties lijkt veel op gokken. Doordat de risico's altijd groter zijn dan de verwachte opbrengst, is het volgens de esma onmogelijk om op lange termijn winst te maken. De maatregelen wijken niet af van de tijdelijke esma-maatregelen die op dit moment al in Europa gelden. Net als in andere branches waar veel geld in omgaat (webwinkels, dating, gokken, etc. In navolging van eerdere berichtgeving kondigde de AFM gisteren aan een consultatie van de markt aan. Malafide aanbieders van binaire opties. Het verbod geldt in eerste instantie voor drie maanden. Journalisten kunnen contact opnemen met Nicole Reijnen, woordvoerder AFM, via.

Afm verbod op binaire opties
afm verbod op binaire opties


Sitemap