Main Page Sitemap

Top news

Like Blockchain, if you are familiar with the bitcoin space and want more features, then give Mycelium a look. You can trade it for other currencies like US Dollars, Euros, or Pounds...
Read more
In an interview with, yahoo Finance, Scott Cutler, SVP of eBay Americas, said the eCommerce retailer is seriously considering accepting bitcoin payments but noted the company is not quite there yet. Related..
Read more
Schijnt de minst stressvolle baan te zijn en je verdient per uur boven het minimum. Je hoeft dan meestal toch geen belasting te betalen. Per vriend krijg je al gauw 2..
Read more

Belastingdienst controle bitcoin


belastingdienst controle bitcoin

ik in 2018 bloeden? Dit houdt in dat u bij de digitale factuur ook bijvoorbeeld de offerte, opdrachtbevestiging en bewijs van betaling moet bewaren in uw archief. Er zijn vaak vragen over hoe, en of, bitcoins belast worden. In dat jaar is de vrijstelling in box 3 gestegen naar.000 euro, maar laten we ervan uitgaan dat je precies dat bedrag hebt opgepot. (Let op: voor 2017 gelden nieuwe regels rondom de belasting van vermogen. Voor 2016 geef je dus de waarde van de bitcoins. Facturen bewaart u 7 jaar. In dit artikel leggen we uit hoe bitcoin en belasting voor particuliere gebruikers werkt. Overigens is dat in 2018.000 euro en met een partner het dubbele.

Belastingdienst controle bitcoin
belastingdienst controle bitcoin

Bitcoin en belasting - Strafrecht Advocaten



belastingdienst controle bitcoin

Overige bezittingen dienen opgegeven te worden in box 3: sparen en how to transfer bitcoin money beleggen. Hij gaat bijvoorbeeld na of de goederen of diensten inderdaad besteld en ontvangen zijn. Dat komt neer op een bedrag van 70,72 euro. We gaan er even van uit dat je single bent en eind 2016 wat geld overhad. Het is in ieder geval belangrijk om aan te geven dat je bitcoins hebt bij je aangifte. Voor 2016 is het heffingsvrije vermogen.437 euro. Door uw lidmaatschap hebt u ook een aandeel in het vermogen van de VvE.


Sitemap